ID Photos Pro 7 is uit!

//ID Photos Pro 7 is uit!

ID Photos Pro 7 is uit!

Logo4

ID Photos Pro 7 is uit! In deze nieuwste versie van ons pasfotosysteem zijn weer vele nieuwe functies toegevoegd. Het meest in het oog springende verschil met de vorige versie is de volledig vernieuwde interface met gemoderniseerde knoppen. ID Photos heeft best veel functies en in Pro 7 kunt u nu de interface zo aanpassen dat alleen de knoppen zichtbaar zijn die u – of uw collega – gebruikt. Zo wordt IdPhotos nòg makkelijker in gebruik.

Automatische, supersnelle herkenning

Het als de vorige versie beschikt Pro7 uiteraard over volautomatische gezichtsherkenning en wordt een foto gedraaid, geschaald en gekaderd tot een 100% correcte pasfoto. Deze functie is in Pro 7 nog meer verbeterd en is beter dan ooit! In slechts 4 eenvoudige stappen kunt u nu pasfoto’s maken. Daarnaast werkt dit ook nog eens supersnel: tests laten zien dat de volledige verwerking van foto tot pasfoto (zonder printen) slechts 15 seconden duurt! En met een supersnelle DNP dyesublimation printer komen hier slechts 10 seconden bij.

Kiosk Mode

Het is nu mogelijk om de pasfoto software full screen te gebruiken. Hierdoor zal het programma het volledige beeld vullen en ontstaat er een kiosk effect.

Automatische achtergrond egalisatie

Nieuw in ID Photos Pro is de mogelijkheid om de achtergrond volledig te egaliseren. Hierdoor worden eventuele “vlekken” of kleur verschillen op de achtergrond vervangen voor een egale achtegrond.

Andere nieuwe functies

De volledige lijst met nieuwe functies vindt u hier. Uiteraard heeft Pro 7 weer een perfecte ondersteuning voor Wi-Fi kaartjes (o.a. Eye-Fi en Flucard). Verder zijn layouts makkelijker aan te passen. Wilt u 4, 6 of 8 pasfoto’s op een print afdrukken? Of 4 pasfoto’s en een portretje? U kunt het heel gemakkelijk zelf instellen en aanpassen naar wens. Verder worden vrijwel alle gangbare printers en hun mogelijkheden automatisch herkend zodat u nog sneller aan de slag kunt na installatie.

Meer weten?

U vindt ID Photos hier in onze webshop. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen. Ook zijn we leverancier van alle overige zaken die bij pasfotografie komen kijken, zoals studioverlichting, printers, achtergronden pasfoto snijtangen, krukken, etc. U kunt de demo van ID Photos hier downloaden.

By | 2017-05-24T06:46:53+00:00 september 16th, 2015|Nieuwe producten|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Anti-spam controle *